Plan-Séquence

Curtmetratge
Sinopsi

Any 2045. Godard va desaparèixer fa una dècada. El cinema i la literatura segueixen igual. Aquells que experimenten continuen fent-ho, però molt poc a poc. Això no és com la cuina, que els millors restaurants destinen gran part del pressupost i un departament sencer per a investigar futurs conceptes culinaris. Les disciplines artístiques són aquesta part esteticista de la vida que ningú dels que la regeixen vol tocar massa, per si és que esclata.

A tot això, un estudiant de teatre anti-clàssic, semi-conscient de la situació per la qual travessa el cinema però tampoc molt àvid de pensament, acaba de rebre una oportunitat per portar una de les seves obres escrites a l'escenari. A l'entrar a la sala on ha de començar a treballar, es troba diversos objectes, entre ells una targeta SD. Valent-se del seu portàtil, introdueix la unitat de memòria en ell i troba només un arxiu de vídeo. No sap el que és, i com està sol, pensa que és bona idea utilitzar el projector de la sala per visualitzar el contingut mentre descansa còmodament en una butaca.

És Godard, qui surt al vídeo. Li anuncia que està a punt de veure ... ¿un pla seqüència? Al nostre protagonista li resulta una mica estrany, tractant-se de qui es tracta, però li seguirà el joc. No obstant això, a partir d'aquí, el projector no reprodueix res.

Tips per a comprendre el treball

La persona del retrat és la mateixa que apareix en el curtmetratge. Els objectes estan disposats com un ritual, és possible que per a reviure a algú. A la fi de el vídeo escoltem a Anne Wiazemsky, exdona de Godard, però aquesta no surt al vídeo que reprodueix el projector.